Visionary-Studios-logotyp-video

Gratis exponering

Oavsett ditt företags storlek behöver du exponering, och några av de avgörande drivkrafterna för framgång har kommit via marknadsföring i digitala och sociala medier.

Oavsett om det är att starta din första sociala mediekanal med Instagram eller att utöka din LinkedIn-sida. Vi hjälper dig att öka CTR, räckvidd, visningar, följa och utveckla en plan som är riktad och engagerande genom spännande kampanjer och innovativa strategier.

Ännu viktigare är att vi vet hur viktigt det är att tillhandahålla bevis på ROI/lead-ökning genom sociala mediekanaler. Det är bra att ha 50 000 följare, men om du är ett varumärke i Göteborg och dina sociala kanaler är demografiska 14-20-åringar i Norden så kommer du inte att se potentiella kunder flyga in från dina sociala mediekanaler, och det är slöseri med tid och pengar.

01.
Sociala medieplattformer vi använder

När det kommer till Visionary Studios arbetar vi på följande sociala medieplattformar: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn och Tik Tok.

Oavsett om du älskar det eller hatar det är sociala medier en av de snabbast växande kulturella pelarna och ofta det första stället människor går till för att skapa och dela innehåll, köpa nyheter och så mycket mer.

Det skulle anses galet för alla företag att missa möjligheten att dra nytta av sociala medier. Det är en chans att humanisera ditt varumärke, dela dina kärnvärden och uppdatera vad som händer bakom kulisserna samtidigt som du visar upp produkter för en ny och engagerad publik. Dessutom kan det vara ganska kul.

Vi är experter på digital marknadsföring

Får du dåligt med resultat?

“Skaffa en hemsida så kommer kunderna”, nja riktigt så enkelt är det inte. Du måste synas rätt. Smart SEO och sociala mediekampanjer hjälper din webbplats och ditt varumärke att få den uppmärksamhet det förtjänar.

Från innehållsmarknadsföring till träffsäker optimering driver vi in trafik och försäljning till ditt varumärke.

01.
Sociala Medier

Driv trafik och försäljning med träffsäker digital marknads-föring som inte kostar skjortan.

02.
Email Kampanjer

Förstklassig emailkampanjer som träffar dina kunders inkorg vid perfekt tidpunkt,

03.
Seo

Utan sökmotoroptimering, hur berättar du för din digitala publik att du finns? 

04.
Video

Om du vill skapa ett digitalt buzz kring ditt onlinevarumärke är video ett kraftfullt verktyg.

Vår strategi för
sociala medier

Vår strategi för sociala medier

Uppgradera din närvaro på sociala medier – utan att gissa dig fram!

Vi hjälper varumärken att använda sociala medier till sin fördel genom att använda våra datadrivna strategier och vinnande marknadsförings- och reklamkampanjer på sociala medier.

Utan en strategi kan det sluta med att du översvämmer dina sociala mediekanaler med fluffigt innehåll. Det är alltför lätt att fokusera på att producera mycket innehåll, snarare än kvalitetsinnehåll.

Låt vårt team av marknadsförare för sociala medier kartlägga en strategi för sociala medier som är skräddarsydda för ditt företag.

Steget före konkurrenterna

Vi hjälper företag av alla storlekar – från små och medelstora företag till stora – att skala sina sociala insatser. Visionary Studios hjälper dig att öka varumärkesmedvetenheten, driva mer trafik, öka samhällsengagemang och generera fler potentiella kunder. Vi håller våra marknadsföringsstrategier för sociala medier rakt fram för att hålla din målgrupp mer engagerad och ditt varumärke i toppen av konkurrenterna.

Håll koll på trenderna

De snabbt föränderliga trenderna inom sociala medier kan vara utmanande att hänga med men vårt expertteam för marknadsföring av sociala medier manövrerar det ständigt föränderliga digitala marknadsföringslandskapet på daglig basis. Vi förstår varumärken från olika branscher och vad de behöver för att hålla sitt innehåll intressant och anpassningsbart till aktuella trender. True North ger varumärken möjlighet att bygga enorma framgångar med en lojal och entusiastisk följare.

Skapa vinnande innehåll i sociala medier

Oavsett om din varumärkesröst är avslappnad, formell, seriös eller rolig, kan vi hjälpa dig att engagera dig i din målgrupp. Att få mer användargenererat innehåll kan hjälpa dig att öka din framgång på sociala medier. Du kan inspirera dina följare att skapa roligare och unikare Tiktok-danser eller virala videor och memes.

Pratar folk om ditt företag?

Det borde de göra. Med så många tillgängliga plattformar och nätverk finns det ingen ursäkt för att inte synas i sociala medier.

Våra kunniga digitala marknadsförings guruer hjälper dig att bygga en stark onlinenäravo som får dina besökare att engagera sig i ditt varumärke och ser till att de pratar om dig.

Vårt team tweetar, gillar, dela, fäster och pushar varumärken till en stjärnstatus på sociala medier.

Det är en popularitetstävling och om du vinner kommer du att njuta av betydande exponering, kundlojalitet och varumärkesengagemang.

Det kan vara ett tufft arbete att bygga upp en stark närvaro på sociala medier, men när du väl har klarat det kommer du att kunna få ut ryktet om nya produkter, specialerbjudanden och spännande utvecklingar på bara 140 tecken och med bara ett klick – det är sprakande, kostnadseffektiv digital marknadsföring.

Intressanta nyheter och roligt innehåll sprids som en löpeld genom sociala kanaler så gör ditt material relevant och klickbart och då kan du njuta av imponerande exponering.

Nyckeln är att välja rätt plattformar för ditt företag, utöka ditt lojala gäng av följare och förstå vad som får dem att dela…

…så hur gör man det? Hett innehåll och regelbunden interaktion är avgörande.

Ingen gillar en show-off, därför är det är lika viktigt att prata om vad alla andra gör som det är att prata om vad ditt varumärke håller på med.

Visionary Studios team vet hur man spelar efter de oskriva reglerna för varje social plattform, oavsett om det är Twitter eller Tumblr, Instagram eller Facebook, och bygger en kraftfull närvaro med personlighet som fungerar sömlöst med din varumärkesidentitet.

Content creating vi skapat
för våra kunder till Sociala Medier

Skrivs det om ditt företag?

Sökoptimering

Din webbplats ser bra ut, ditt innehåll flyter på tungan och din webbplatsarkitektur leder besökarna på en tydlig köpresa, du har till och med implementerat några lockande interaktiva funktioner för att engagera dina kunder. Så varför bombarderas du inte med trafik? I grund och botten har du precis byggt den bästa festen någonsin, men du har glömt att bjuda in gäster.

SEO (Search Engine Optimization) är verktyget som låter alla veta att festen är på din plats. Om din webbplats inte visas på Google, Yahoo eller Bings resultatsidor, hur vet någon att du finns? På vår digitala marknadsföringsbyrå använder vi en smart blandning av traditionell SEO och framåtblickande tekniker för att säkerställa att din webbplats rankas efter viktiga söktermer som är relevanta för din specifika verksamhet.

Nyckelord kan inte bara plockas ur luften. De bör vara grundstenen i din SEO-kampanj. Efter stora, kvalitetsdrivna uppdateringar av hur sökmotorer rankar webbplatser, är det viktigare än någonsin att vara så relevant och användbar som möjligt. Det betyder att dina sökord måste väljas med omtanke.

Det är en delikat vetenskap och bör ta hänsyn till: hur många människor som söker, hur mycket konkurrens du möter, hur relevanta sökord är för ditt erbjudande och sinnesstämningen en besökare kan vara i när de skriver alla viktiga ord i en sökruta.

Wow! Det är mycket att tänka på, men gör det här inledande skedet rätt och du har byggt en stabil grund för hela din SEO-kampanj. På Visionary Studios vet vi att smart sökordsforskning är hörnstenen i bra SEO, varför vi gör en grundlig, insiktsfull sökordsforskning för att få allt igång på rätt sätt.

Vi kan ge råd om alla aspekter av din SEO-strategi, med hjälp av intelligent sökordsforskning som den väsentliga utgångspunkten. Med en tydlig och noggrant planerad färdplan kan vi tillhandahålla en SEO-strategi som driver din webbplats dit den behöver vara för att lyckas online.

Därefter är det dags att titta på vad dina konkurrenter gör. Vi pratar inte om ögonhål i tidningar vi menar att använda SEO-verktyg för att gräva i saker som deras bakåtlänksprofiler, genomföra innehållsrevisioner för att se vad de gör bra och använda all denna information för att göra din digitala marknadsföring jämn smartare.

Det är lätt att se vem som lyckas i offlinevärlden, men på webben kan du bli bättre än den konkurrent du minst misstänker. Det kan ta lite efterforskningar för att identifiera dina viktigaste onlinekonkurrenter eftersom det inte alltid är de flashigaste webbplatserna som gör den mest livliga handeln.Vi kan hjälpa dig att hålla ett öga på den största konkurrensen på din onlinemarknad och tillhandahålla rådgivning för att hjälpa dig komma ikapp – sedan slå dem.

Vi förstår företag och tar oss tid att lära oss om dina inifrån och ut. Detta sätter vårt smarta digitala team i den perfekta positionen för att bygga en säker SEO-strategi för dig.

Våra utvecklare och designers bygger webbplatser med SEO i åtanke. Vi tar hand om allt sökmotorer letar efter, från tillgänglighet och laddningstider till webbplatsens arkitektur och din bloggstruktur, vilket ger dig en stark bas för en kraftfull SEO-kampanj.

En väl optimerad webbplats är en underbar sak, men det är lätt att överdriva det. Googles algoritmer är nu kloka att överoptimera och kan straffa webbplatser som använder “keyword stuffing”. När du optimerar en webbplats behöver du att din text läses sömlöst, samtidigt som du integrerar de korrekta sökorden där de fungerar. Att välja rätt sökord för rätt sidor under sökordsforskningsstadiet är halva striden, men känslig optimering är också avgörande. 

Tystnad för tagning

Video

Ljus, kamera, Tagning! Om du vill skapa ett digitalt buzz kring ditt online-varumärke är video ett kraftfullt verktyg. Vi bygger video som fascinerar och inspirerar, ökar varumärkeslojalitet och skapar verkligt engagemang hos publiken. Prata med Visionary Studios om dina idéer för videomarknadsföring, från produktvideor till “how tos” och screencasts

Den rörliga bilden är ett av de mest kraftfulla verktygen i en digital marknadsförares arsenal. Online videomarknadsföring förbättrar avsevärt SEO-kampanjer, skapar en personlig kontakt med publiken, ger ett trovärdigt ansikte för din digitala verksamhet och säkerställer att viktig information om dig, ditt varumärke och din produkt levereras tydligt, snabbt och engagerande.

Bra webbplatskopia är en bra början, men på plats video som uttrycker vem du är är grädden på moset av övertygande innehåll. Video får besökarna att sitta upp och lyssna på vem du är som företag, vad du gör och, viktigast av allt, vad du har att erbjuda.

Oavsett om du använder video eller animation, kan onlinefilmer sätta kraft och ge imponerande avkastning på investeringen, särskilt som en del av en övergripande digital marknadsföringsstrategi. Om du planerar en debut på webbens silverduk kan vår digitala byrå hjälpa till.

cirkel

YouTube channel: @VisionaryStudios

Missa inte

Våra senaste nyheter
och evenemang.