Jag hoppas du gillar inlägget!

Om du vill att mitt team ska göra din marknadsföring åt dig, klicka här.

En digital transformation för Torsoljus.se

Upptäck hur Visionary Studios förvandlade Torsoljus.se's digitala närvaro genom att skapa en stark varumärkesidentitet, implementera en strategisk affärsplan för e-handel, och utnyttja kraften av viral marknadsföring.

En digital transformation för Torsoljus.se – en kundberättelse

Introduktion

På Visionary Studios är vi alltid redo att ta på oss utmaningen att förvandla ett företags digitala närvaro, och det var precis vad vi gjorde för Torsoljus.se. Genom att skapa en stark varumärkesidentitet, implementera en strategisk affärsplan för e-handel, och utnyttja kraften av viral marknadsföring, hjälpte vi Torsoljus.se att etablera sig på den digitala marknaden.

Skapandet av en varumärkesidentitet

Först och främst fokuserade vi på att bygga upp en stark och enhetlig varumärkesidentitet för Torsoljus.se. Vi arbetade tätt med deras team för att utforma en branding som speglar företagets värderingar och unika erbjudande.

En strategisk affärsplan för e-handel

Utveckling av en snabb e-handelsplattform

Ett centralt element i vår strategi för Torsoljus.se var att skapa en e-handelsplattform som inte bara är attraktiv och användarvänlig, utan också snabb och effektiv. Resultatet blev en webbplats som laddas på mindre än 1,2 sekunder, fullpackad med viktiga funktioner som abandoned cart recovery och en smidig betalningsprocess.

Hantering av nyhetsbrev och kundsupport

För att optimera kundupplevelsen, tog vi även över Torsoljus.se’s nyhetsbrev och kundsupport. Genom att tillhandahålla snabb och effektiv support, kunde vi öka kundnöjdheten och därmed även deras lojalitet mot varumärket.

Digital marknadsföring

Annonsering på Meta

För att dra nytta av den potential som sociala medier erbjuder, implementerade vi en annonseringsstrategi på Meta. Trots en relativt blygsam budget på 130:- / dag, lyckades vi generera en inkomst på 87 493:- under den första månaden.

Viral marknadsföring på TikTok

Ett annat effektivt verktyg i vår marknadsföringsstrategi var att utnyttja den virala potentialen på TikTok. Genom att skapa engagerande och delningsvänligt innehåll, kunde vi snabbt sprida budskapet om Torsoljus.se till en bredare publik.

Slutresultatet

Genom vår omfattande digitala transformation av Torsoljus.se, lyckades vi inte bara förbättra deras online närvaro, utan även bidra till företagets övergripande tillväxt och framgång. Med en stark varumärkesidentitet, en effektiv e-handelsplattform, och en framgångsrik digital marknadsföringsstrategi, står Torsoljus.se nu starkt rustade för framtiden.

Torsoljus.se, digital transformation, varumärkesidentitet, e-handel, viral marknadsföring, Meta-annonsering, snabb webbplats, kundsupport, nyhetsbrev, Visionary Studios.

Vill du ha mer trafik?
Eller mer köp?

Hej, jag är Sabi Sabani! 

Jag är fast besluten att få ett företag att växa. Min fråga är, är du redo för tillväxt?

Om Sabi Sabani

Beskrivs bäst som ett bi som flyger från en blomma till en annan men de flesta känner till som Sabi (Sa🐝) Sabani – kickass webbutvecklare, Customer Engagement Analyst och Digital marknadsförare Rockstar med över ett decennium av erfarenhet inom digital marknadsföring.

Sabi började sin resa som en av Sveriges mest lästa bloggare och har sedan dess utvidgat sin verksamhet till att omfatta en mängd olika projekt och företag.

Hinner du inte med?
Anställ en virtuell assistent

Känner du att tiden inte räcker till? Behöver du avlastning och hjälp med dina uppgifter? Då är det dags att anställa en virtuell assistent! 

En virtuell assistent kan hjälpa dig att organisera din tid, hantera administrativa uppgifter, svara på e-post, boka möten och mycket mer. 

Befria dig själv från överbelastningen och låt en virtuell assistent ta hand om det åt dig. 

Kort sammanfattning av blogginlägget

Låt oss
börja prata!

Boka en konsultation med någon av våra specialister. Lämna bara några detaljer så kommer vårt team att kontakta dig.