Våra tjänster

Tjänster inom digital marknadsföring

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom digital marknadsföring för att öka din synlighet online.

 

Få skräddarsydda digitala marknadsföringstjänster för att öka din online synlighet och försäljning. Visionary Studios är din partner för digital tillväxt

Vårt tillvägagångssätt

Vi förstår vikten av att nå ut till din publik genom olika kanaler och har ett specialiserat team som hanterar betalda sociala kampanjer på olika plattformar såsom Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Twitter, LinkedIn, Pinterest och Snapchat. Vi har fördelaktiga partnerskap med dessa plattformar, vilket ger oss möjlighet att ha första tillgång till betatestning och hålla oss uppdaterade med de senaste algoritmuppdateringarna och annonsformat.

Vi genomför våra betalda sociala kampanjer med syfte att leda konsumenter genom köpbeslutets trappa. Digital marknadsföring är en viktig del av en bredare medieplan för att öka varumärkeskännedom och främja konverteringar. 

Vi samarbetar nära med vårt organiska sociala och kreativa innehållsteam för att säkerställa att våra annonser skyddar och stärker ditt varumärke samtidigt som de talar till din målgrupp. 

Annonsrapportering 

Vi anpassar vår marknadsföring och rapportering efter dina behov och krav. Tillsammans med dig identifierar vi de viktigaste mätvärdena och bygger sedan en datadriven instrumentpanel eller sammanfattning som passar dina intressenter. 

Vi automatiserar all vår rapportering så att vårt team kan ägna sin tid åt de uppgifter som ger högst avkastning, som att analysera data, optimera dina kampanjer och identifiera expansionsmöjligheter.

Få skräddarsydda digitala marknadsföringstjänster för att öka din online synlighet och försäljning. Visionary Studios är din partner för digital tillväxt

Vilka tjänster vi utför

Hur vi arbetar inom digital marknadsföring

Vi arbetar metodiskt med digital marknadsföring genom att först definiera en digital strategi baserad på din affärsmodell och marknad.

Kampanjarbete

Vi utformar unika kampanjer med kreativitet och strategi.

Strategiframtagning

Vi skapar en anpassad digital marknadsföringsstrategi för din verksamhet.

Detaljerad målgrupp

Vi identifierar din målgrupp och skräddarsyr vår marknadsföring för att nå dem.

Bild & Text

Vi producerar, skriver och engagerande dina annonser optimerade för köp.

CUSTOMER CASES

Från utmaningar till succéhistorier

Hur Calma fick 241 bokningar med oss

Genom att använda en kraftfull kombination av noggrann annonsering, en ny sökoptimerad hemsida & konstant ström av engagerande innehåll i sociala medier.

Göteborgs Frisörskola går in i en ny digital era

Från att enbart använda utbildningsidor för att locka elever till sina frisörutbildningar för 149 000 SEK, till att satsa på en helt ny digital strategi. Vi har skapat en användarvänlig och sökoptimerad hemsida som har lett till att Göteborgs frisörskola nu rankas högst i sökmotorerna för sökord som ”frisörskola” och ”frisörutbildning”. Vår riktade annonsering har genererat till fler intresseanmälningar på en daglig basis.

Vi är mer än bara en digital marknadsföringsbyrå. För Göteborgs frisörskola har vi agerat som virtuella assistenter och hjälpt till med administrativa uppgifter som annars skulle ha varit en belastning för företaget.