Jag hoppas du gillar inlägget!

Om du vill att mitt team ska göra din marknadsföring åt dig, klicka här.

Business Relocation: Skapandet av en hemsida

Utforska hur Visionary Studios skapade en modern och användarvänlig webbplats för Business Relocation, som är i linje med deras varumärkesidentitet. Lär dig hur vår designprocess hjälpte dem att stärka deras digitala närvaro och positionera sig som ledande inom företagsflyttbranschen.

Business Relocation: Skapandet av en webbplats som speglar varumärkesidentiteten – en kundberättelse

Introduktion

På Visionary Studios förstår vi vikten av att ha en webbplats som speglar ett företags varumärkesidentitet. Det är därför vi är särskilt stolta över det arbete vi utfört för Business Relocation. Med vårt team av dedikerade webbdesigners och utvecklare, skapade vi en webbplats som inte bara är funktionell och användarvänlig, men som också passar perfekt in i Business Relocation’s varumärkeslinje.

Förståelse för varumärket

Innan vi började designprocessen tog vi oss tid att verkligen förstå Business Relocation’s varumärke. Genom att dyka djupt in i deras varumärkesidentitet, kunde vi få en tydlig bild av vad de står för, vilka deras målgrupper är och vad de vill förmedla genom sin webbplats.

Webbplatsens design

Anpassning till varumärkeslinjen

För oss är det viktigt att en webbplats inte bara är snygg och funktionell, utan också i linje med företagets varumärkeslinje. Vi tog därför fram en design som speglar Business Relocation’s professionella och betrodda identitet. Med en ren och modern estetik, tydliga typsnitt och en stark färgpalett, lyckades vi skapa en webbplats som är igenkännlig och samtidigt unik för Business Relocation.

Användarvänlighet

För att säkerställa att webbplatsen skulle vara så effektiv som möjligt, fokuserade vi även på att göra den användarvänlig. Genom att skapa en intuitiv navigering och struktur, tillsammans med tydliga och engagerande innehåll, har vi sett till att webbplatsen är lätt att använda för alla, oavsett teknisk förmåga.

Resultatet

Resultatet av vårt arbete är en modern, professionell och användarvänlig webbplats som står i perfekt samklang med Business Relocation’s varumärke. Vi är stolta över att ha bidragit till att stärka deras digitala närvaro och framhäva deras position som en ledande aktör inom företagsflyttbranschen.

Vill du ha mer trafik?
Eller mer köp?

Hej, jag är Sabi Sabani! 

Jag är fast besluten att få ett företag att växa. Min fråga är, är du redo för tillväxt?

Om Sabi Sabani

Beskrivs bäst som ett bi som flyger från en blomma till en annan men de flesta känner till som Sabi (Sa🐝) Sabani – kickass webbutvecklare, Customer Engagement Analyst och Digital marknadsförare Rockstar med över ett decennium av erfarenhet inom digital marknadsföring.

Sabi började sin resa som en av Sveriges mest lästa bloggare och har sedan dess utvidgat sin verksamhet till att omfatta en mängd olika projekt och företag.

Hinner du inte med?
Anställ en virtuell assistent

Känner du att tiden inte räcker till? Behöver du avlastning och hjälp med dina uppgifter? Då är det dags att anställa en virtuell assistent! 

En virtuell assistent kan hjälpa dig att organisera din tid, hantera administrativa uppgifter, svara på e-post, boka möten och mycket mer. 

Befria dig själv från överbelastningen och låt en virtuell assistent ta hand om det åt dig. 

Kort sammanfattning av blogginlägget

Låt oss
börja prata!

Boka en konsultation med någon av våra specialister. Lämna bara några detaljer så kommer vårt team att kontakta dig.